سرهنگ علی فرخ پور فرمانده پایگاه پنجم پلیس آگاهی تهران بزرگ در خصوص بازداشت یک کلاهبردار حرفهای با شگرد پشتیبان دستگاه کارتخوان به خبرنگار رکنا گفت: پس از مراجعه و افزایش شکایت کسبه و شهروندان تهرانی بخصوص در منطقه پایگاه پنجم پلیس آگاهی رسیدگی به این پرونده کلاهبرداری در دستور کار کارآگاهن ویژه اداره جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی قرار گرفت که بلافصله با شروع تحقیقات و بررسیهای انجام شده و همچنین بازبینی دوربینهای مداربسته این کلاهبردار حرفهای را شناسایی و بازداشت کردند.
فرمانده پایگاه پنجم پلیس آگاهی در ادامه افزود: این کلاهبردار با شگرد جدید با عنوان متصدی دستگاه کارتخوان یه مغازه داران و شهروندان اعتماد آنها را جلب کرده و به سرقت کارتهای بانکی را سرقت و حسابهای انها را خالی میکرده است
فرخ پور فرمانده پایگاه پنجم پلیس آگاهی به سرقت ۳۰۰ گرم طلا از ۲ واحد صنفی فروش طلا اشاره کرده و گفت: این پرونده کلاهبرداری ۳۰ شاکی داشته و احتمال افزایش شاکیان وجود دارد، بنابراین از شهروندان میخواهم اگر با موارد مشابهی مو. اجه شدند که در حوضه استحفاظی پایگاه پنجم پلیس آگاهی واقع در بلوار یافت آباد گزارش بدهند.
این مقام انتظامی با اشاره به اهمیت اطلاعات کاربری و شخصی افراد بخصوص کارتهای بانکی به شهروندان توصیه کرد: شهروندان و کاسبین محترم هیچگاه اطلاعات شخصی خودشان را مانند کارتهای بانکی و رمز، کارت شناسایی و ... در اختیار هر فرد ناشناسی نگذارند و در هنگام مراجعه این گونه افراد ابتدا از هویت شخصی و کاری او اطمنینا پیدا کرده وسپس اطلاعات را در اختیار آنها قرار بدهند.
گفتگو با شاکیان پرونده
مرد مالباخته
وقتی همسرم مغازه را باز میکند، این مرد وارد شده و خود را به عنوان کارمند بانک و پشتیبان دستگاه کارتخوان معرفی میکند، همسرم هم برای همین به او اعتماد میکند و اجازه میدهد که به پشت پیشخوان مغازه برود، بعد از چند دقیقه از همسرم میخواهد که عابر بانکش را با رمز به او بدهد تا دستگاه را امتحان کند وقتی رمز را گرفت به او میگوید سیم کابل تلفنتان را چک کنید همسرم که مشغول چک کردن سیم تلفن بود او کارتش را با کارت دیگری جابجا کرد و به سرعت گوشی خانمم را از کیفش برداش خداحافظی کرد و سوار موتور شد و گریخت که بعد از چند دقیقه پیامهای برداشت از حساب برای من ارسال شد و متوجه شدیم که کارت ما را دزدیه اند.
مالباختهای که از او هم شکایت شده بود
دختر جوانی که به عنوان یکی از شاکیان این پرونده در پایگاه پنجم حضور داشت به خبرنگار رکنا گفت: چند وقت پیش مرد جوانی به بهانه چک کردن دستگاه کارتخوان به مغازه من آمد، وقتی کارت بانکی و رمز کارت را گرفت ابتدا یک پیامک موجودی به گوشی من ارسال شد وقتی از او پرسیدم علت این پیام چیست گفت: برای اینکه مطمئن شوم کارتخوانتان درست کار میکند یک موجودی گرفتم، من به او اعتماد کردم وقتی کارت را به من تحویل داد نگاه نکردم منم به روی کارت دقت نکردم وقتی از مغازه ام بیرون رفت متوجه شدم عابر بانکی که در دست من است متعلق به یک مرد متولد ۱۳۱۰ است.
این زن جوان در ادامه گفت: این کلاهبردار از حسابهای دیگری که کلاهبرداری میکرده برای من پول واریز و بعد خودش همان مبلغ را از حساب من برداشت میکرد و برای همین از من هم به عنوان متهم نزد پلیس آگاهی شکایت شده است در صورتی که من خودم مالباخته ام، این مرد با کارت من ۱۴ بار پول جابجا کرده، از طلافروشی، هندوانه فروش و خیاطی خرید کرده و فقط ۶ هزار تومان در حساب من باقی گذاشته است.
گفتگو با متهم
چند سال داری؟
۳۸ سال
سابقه سرقت داشته ای؟
بله ۵ بار
به چه جرمهایی بازداشت شده بود؟
کلاهبرداری و جعل اسناد
تحصیلاتت چیست؟
سیکل
ازدواج کردی؟
ازدواج کرده و فرزند دارم
شگردت در این سرقتها چه بود؟
به عنوان مامور پشتیبان کارت خوان به مغازهها میرفتم و کارتهای بانکی آنها را سرقت میکردم و با کارتهای سرقتی خریدم و انتقال پول میکردم.